Una escola catalana internacional en Barcelona

By 1 mayo 2012 marzo 8th, 2013 No Comments

Una escola catalana internacional en Barcelona

L´Idem en l´àmbit internacional – El nostre campus a Perpinyà :

« Institut de Développement et d´Enseignement Multimédia »
El campus de Perpinyà, ofereix tres programes internacionals :

  • Bachelor en àudiovisual: Selectivitat + 3 anys, especialització en anglès, castellà, català i francès
  • Dissenyador en comunicació visual (4 anys de Màster)
  • Cinema d´animació 2D/3D (4 anys de Màster)

Estudiar a Perpinyà ofereix a l´estudiant la possibilitat de compartir experiències, conèixer una nova cultura i una nova llengua.

Les nostres ambaixades a Amèrica del Nord: Raleigh i Montreal

l'Idem barcelona international montreall'Idem barcelona international Neuva Yorkidem_barcelona-international-montreal-2-vertical
[spacer size=”20″]

L´Idem te un peu a Nova York, Raleigh i Montreal!

Nova York està considerada la capital mundial de la creativitat en les arts gràfiques. Raleigh forma part de un lobby molt important d´alta tecnologia, l´anomenat « Research Triangle Park  », on tenen seu empreses com IBM, Google Earth… Per altra banda, Montreal és la capital francòfona d´Amèrica del Nord, on es troben els equips de Motion Graphics i de productors de videojocs, un punt de referència al sector.
Els caçadors de talent americans estan constantment a la recerca de joves promeses, de les que destaquen els estudiants francesos i l´anomenat « French touch », prestigi que els creatius de les escoles de França hem guanyat per les grans competències amb les que acaben els estudis.

Perquè tenir aquestes ambaixades?

Es una oportunitat per a que els nostres estudiants puguin viatjar i treballar a empreses americanes; tant l´acollida, com l´allotjament i l´assessorament dins l´empresa està organitzat pels nostres ambaixadors.

Es tracta d´una ocasió única en la que els nostres estudiants poden adquirir experiència professional a l´estranger en les millors condicions possibles!

 

About

© 2018 L'IDEM Barcelona.