L’IDEM Creative Arts School

L’Idem, la escuela internacional con doble campus (Francia y Barcelona), forma desde hace 20 años a los futuros profesionales de las artes creativas.

Inscríbete

¡Para convertirte en un alumno de L’Idem Barcelona y en un profesional del diseño, la aventura empieza aquí!

Una escuela que hace la diferencia

Pierre_Roca


Pierre Roca | Director de L´Idem Barcelona

Oficis amb moltes oportunitats :

L’Idem s’instaura a Barcelona amb una experiència de 15 anys en l’àmbit de l’educació. L’objectiu d’aquest nou repte és d’oferir als nostres estudiants una formació internacional, l’aprenentatge de múltiples competències, una cultura europea professional, un ample abast geogràfic, una formació en diferents idiomes… El valor afegit d’aquest concepte és que, durant els anys de formació, els estudiants puguin integrar-se en l’espai professional internacional fent :

  • Tallers a Catalunya, França i resta d’Europa
  • Cursos amb professionals d’Europa i d’Amèrica del Nord
  • Una xarxa mundial d’empreses per fer pràctiques i trobar feina
  • Reconeixement d’una titulaciò i la seva experiència internacional
  • L’aprenentatge de les llengües: català, francès, castellà i anglès

Les carreres en multimèdia, animació, motion graphics i audiovisuals no tenen fronteres : Les coproduccions europees, la globalització de la lÍnia de producció… Els futurs professionals han d’entendre aquesta organització i crec que el millor mètode per estudiar és saber com funcionen aquests sectors. L´Idem, amb gairebé un miler d´alumnes formats que treballen en tot el món en el dibuix animat 2D – 3D, imatges en 3D, producció audiovisual i publicitat, té una xarxa professional de més de 500 empreses que reben als nostres estudiants per realitzar les seves pràctiques i obtenir feina. Són professionals reconeguts i que participen en el programa de l’escola.

L’Idem és l’escola que fa la diferència !

L’Idem, revelando talentos…

Durante los últimos 20 años hemos formado a jóvenes que hoy gozan de unos trabajos extraordinarios dentro de la industria audiovisual. La experiencia internacional de nuestros estudiantes nos muestra que estamos en el buen camino. La formación de L’Idem se basa en :

  • Aprender todos los idiomas del trabajo en equipo
  • Trabajar con profesionales reconocidos en todo el mundo (Bélgica, EE.UU., Canadá, Francia…)
  • Poder seguir cursos en Francia a menos de 2 horas de Barcelona

Realizar prácticas en el extranjero gracias a nuestros «embajadores» en Nueva York, París, Raleigh, Montreal… Porque trabajar en animación 2D – 3D, audiovisual y diseño gráfico es abrirse al mundo.


Christine Rey | Directora de L´Idem – Francia

Póngase en contacto con nosotros